Hyvässä seurassa kriisin jälkeenkin!

14.04.2020

Korona-rajoitusten seurauksena Suomessa kaikki harrastus- ja kilpatoiminta katkesi kuin seinään. Näin kävi myös Tampereen Voimailuseurassa, joka on liki 90 vuoden ajan rikastuttanut suomalaista urheilukenttää ja jo vuosikymmenten ajan tarjonnut turvallista ja monipuolista harrastus- ja kilpatoimintaa juniorien nyrkkeilykouluissa, vienyt lahjakkaimmat kilpanyrkkeilijät maailman tähtikartalle, kuntoliikuttanut kaiken ikäisiä ja tarjonnut lukuisia elämyksiä myös penkkiurheilijoille muun muassa vuosittaisen Tammer Turnauksen kehän äärellä.

Olemme nyt tiukan paikan edessä. Harrastus- ja kilpatoiminnan keskeyttäminen merkitsee isoja haasteita seuralle ja keskeytyksen jatkuessa myös suurta lovea seuran talouteen, mikä heikentää toimintaedellytyksiä varmasti vielä pitkälle Korona-kriisin jälkeenkin. Katsomme silti positiivisesti tulevaisuuteen ja uskomme, että tästäkin iskusta noustaan - ja entistä vahvempina. Ottelu Covid-19 vastaan ei lopu tyrmäykseen, kamppaillaan yhdessä voittoon!

Haluamme turvata lasten ja nuorten harrastustoiminnan jatkumisen, kilpanyrkkeilijöiden tavoitteiden ja unelmien täyttymisen sekä yhteiskunnallisestikin merkittävän kuntoliikunnan mahdollisuudet.


Tule seuran kannattajajäseneksi

Tue Tampereen Voimailuseuraa liittymällä kannattajajäseneksi. Vuoden 2020 kannattajajäsenmaksu on 100 euroa ja se maksetaan Tampereen Voimailuseura ry:n tilille: Oma Säästöpankki FI74 4108 0011 1265 99. Viestikenttään maksajan tiedot: nimi, syntymäaika ja postiosoite.

Kannattajajäseneksi voi liittyä yksityishenkilö, yritys tai yhteisö. Kannattajajäsenellä ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa.

Kaikkien vuonna 2020 kannatusjäsenmaksun maksaneiden nimet julkaistaan syksyllä seuran some-tileillä tukijoiden listassa. Liittymällä nyt TVS:n kannattajajäseneksi teet arvokasta työtä pitkälle tulevaisuuteen ja koko yhteisöllemme - monipuoliset liikuntaharrastukset, lasten ja nuorten aktivointi ja kilpaurheilijoiden suurteot ovat aina lähellä suomalaisten sydäntä.

Lue lisää Tampereen Voimailuseuran monipuolisesta toiminnasta ja kannattajajäseneksi liittymisestä.

Kiitämme tuestasi!