#Kooveesydän–kampanja

13.04.2020

Yhdessä enemmän on yksi Kooveen sloganeista. Noihin kahteen sanaan kiteytyy tämän hetkinen tunne, joka ohjaa seuramme toimintaa koronaviruksen aiheuttaman kriisin keskellä. Uskomme, että yhdessä olemme enemmän, yhdessä voimme vaikuttaa enemmän. Vaikka emme fyysisesti saa olla yhdessä, emme saa kokoontua yhteen harjoituksiin ja liikuntapaikoille, niin voimme yhdessä kuitenkin selättää näkymättömän vihollisen. Niin kuin Presidentti Niinistö sen totesi, "kun meille sanotaan että ottakaa fyysistä etäisyyttä, niin otetaan myös henkistä läheisyyttä."

Olemme alusta asti Kooveessa tarjonneet liikuntaa vauvasta vaariin ja muksusta muoriin. Tämän vuoden jälkeen historiankirjoihin saamme kirjoittaa uuden sivun, joka muistuttaa 40-luvun tunnelmia, jolloin viimeksi sotavuodet kurittivat kansakuntaa yhtä kovalla kädellä. Koovee selvisi tämän kurimuksen yli. Emme kaatuneet. Emmekä aio kaatua nytkään.

Koovee aloittaa tässä vaikeassa Korona-tilanteessa #KOOVEESYDÄN -kampanjan, johon voit osallistua seuraavilla tavoilla:

UUDET JÄSENET

VAIHTOEHTO 1:

 Osoita tukesi tärkeälle lasten, nuorten ja aikuisten liikuttajalle Tampereella ja lähialueilla. Liity Koovee ry:n aikuisjäseneksi: https://koovee.myclub.fi/flow/events/2004877 Hinta 25€.

VAIHTOEHTO 2:

 Liity Kooveen kannatusjäseneksi - #KOOVEESYDÄN: https://koovee.myclub.fi/flow/events/2046914 Hinta 25€.Koovee Naisten jääkiekon edustusjoukkue

Kooveen uunituore naisten jääkiekkojoukkue lähtee tavoittelemaan paikkaa naisten Mestiksestä. Joukkue on nais- ja tyttökiekkoilun pelaajan kehityspolun kannalta tärkeä joukkue koko Pirkanmaan osalta.

KAUSIKORTTITARJOUS 35€

Tarjoamme kausikorttimme nyt koko poikkeusajan hintaan 35€. Kausikorttitilaukset sähköpostitse osoitteeseen kooveenaiset@gmail.com

Kannattajajäsenmaksu 20€

Liity Kooveen naisten edustusjoukkueen kannattajaksi maksamalla 20€ maksava kannattajajäsenmaksu. Kiitoksena jäsenyydestä saat neljä (4) pääsylippua Kooveen naisten edustusjoukkueen kotiotteluun. Tilaukset sähköpostitse osoitteeseen kooveenaiset@gmail.com

Tuen Kooveeta -pääsylippu 5€

Pääsylippu käy mihin tahansa Kooveen naisten edustusjoukkueen kotiotteluun kaudella 2020-21. Tilaukset sähköpostitse osoitteeseen kooveenaiset@gmail.com


Kooveen naisten salibandyliiga ja miesten Divari

Ostamalla edustusjoukkueiden yhteiskausikortin nyt, olet mahdollistamassa toimintamme jatkumisen.

Kooveen naisten salibandyliigan ja miesten Divarin yhteiskausikortin myynti on alkanut ja ostamalla kausikortin nyt, tuet seuramme toimintaa tiukalla hetkellä.
Hanki siis kausikorttisi nyt ja varmistat paikat parhailla paikoilla Kooveen salibandyn parissa.
#yhdessäenemmän #Koovee #salibandy

Hanki kannatusjäsenyytemme ja osallistu #yhdessäenemmän kampanjaan. Ostamalla kannatusjäsenyyden yrityksenä tai yksityishenkilönä tuet arvokasta seuratoimintaamme. Kiitos jo etukäteen arvokkaasta tuestasi!

Salibandyn Kannatusjäsenmaksu 25 euroa

(Sisältää kaksi pääsylippua miesten tai naisten kauden 2020 runkosarjanotteluun)
https://koovee.myclub.fi/flow/events/2047775


Salibandyn Kannatusjäsenmaksu yritys 50 €

(Sisältää 4 pääsylippua miesten tai naisten kauden 2020 runkosarjanotteluun)
https://koovee.myclub.fi/flow/events/2047776


Salibandyn Kannatusjäsenmaksu yritys 100 €

(Sisältää 6 pääsylippua miesten tai naisten kauden 2020 runkosarjanotteluun)
https://koovee.myclub.fi/flow/events/2047777