Korona Aid - Sisulla ja tuella eteenpäin!

08.04.2020

COVID-19 lamaannutti Tampereen Sisun toiminnan 90 %:sti ja on ajanut koko henkilökunnan lomautuksiin. Vaikutukset tulevat olemaan kauaskantoisia ja horjuttamaan perinteikkään, 60-vuotiaan seuramme taloutta ja toimintaa voimakkaasti. Käynnistimme joukkorahoituskampanjan, jolla juuri Sinä voit tukea meitä tänä vaikeana aikana ja edesauttaa näin lapsille ja nuorille tärkeän harrastuksen jatkumisen hyvissä olosuhteissa ja huippuvalmennuksessa. Kiitos kun autat!

Korona on ravistellut kaikkia aloja ja Suomen suurin yhdistyskenttä, urheiluseurat, ovat erityisen suuren kurimuksen kourissa. Suuremmat urheiluseurat, joihin Tampereen Sisukin lukeutuu, eivät ole tällä hetkellä saamassa minkäänlaisia tukipaketteja tai valtiontakauksia, kuten yritykset tai pienemmät, 1-5 henkilöä työllistävät yhdistykset.

Seuramme liikuttaa merkittävää määrää lapsia ja nuoria sekä myös aikuisia. Olemme 2500 jäsenisenä seurana Tampereen neljänneksi suurin urheiluseura ja Suomen viidenneksi suurin voimisteluseura. Toimintaa on harrastevoimistelussa, miesten ja naisten telinevoimistelussa, joukkuevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa sekä kilpa-aerobicissa. Lisäksi tarjoamme harrastusmahdollisuuksia erityisryhmille rytmisessä- ja telinevoimistelussa. Urheilijamme ovatkin päässeet jo kilpailemaankin Special Olympics kisoissa, mikä on tuonut heille erittäin tärkeitä sosiaalisia kokemuksia, lisää itsevarmuutta ja jopa elinikäisiä uusia ystäviä. Toimintamme on siis jo kansanterveydellisestikin merkittävää.

Työllistämme 20 päätoimista työntekijää sekä kausiluonteisesti 60-70 osa-aikaista valmentajaa. Nyt koko henkilökuntamme on lomautettuna joko kokonaan tai osittain. Saman aikaisesti meillä kuitenkin on merkittäviä kiinteitä kuluja, jotka juoksevat edelleen, vaikka toiminta on pääosin tauolla. Auta meitä siis suoriutumaan näistä kuluista, jotta pystymme vielä tämän pandemiajaksonkin jälkeen tarjoamaan laadukasta ja monipuolista liikuntapalvelua kaikenikäisille ja tasoisille urheilijoille aina vauvasta vaariin ja harrastajista kovan luokan huippu-urheilijoihin. Tukesi on tärkeä, jopa korvaamaton!

Linkki kampanjaan

Mikäli kiinnostuit toiminnastamme, ota rohkeasti yhteyttä:
anna.tanninen@tampereensisu.fi
www.tampereensisu.fi
#sisuonsunsupervoima #tampereensisu #minussaonpalasisua #sisu60