LP-Kangasala

15.04.2020

LP Kangasala haastaa teidät kaikki #YHES tukemaan meidän toimintaa 🖤

Kevään peruttujen playoff-otteluiden myötä seuramme kohtaa ennen näkemättömiä taloudellisia haasteita. Tiedämme että #YHES voimme päästä haasteiden yli sekä jatkaa matkaamme kohti ensi kautta saavuttaaksemme sen mikä jäi nyt saavuttamatta!

MITÄ & MITEN VOIN ANTAA TUKENI:

Meiltä on kysytty kuinka meidän toimintaamme voisi katsojana tukea? Perustimme kampanjan, jonka avulla jokainen teistä voi tukea LP Kangasalan toimintaa

Näin tukikampanjamme toimii: myymme kolmen hintaisia lippuja LP Kangasalan 2020-2021 kotiavaukseen. Kaikkien teidän tukijoiden nimet julkaisemme verkkosivuillamme, mutta meitä voi myös tukea nimettömästi. Nimilista toimii myöskin pääsylippuna kotiavaukseemme. Samalla verkkopankki maksulla voit lunastaa useamman tukilipun yhdellä suorituksella: kirjaa nimet viesti kenttään. Nimetön tukija voit ilmaista toiveesi myös viesti kentässä, jolloin nimesi kirjataan eri pääsylippulistalle.

Tukilippujemme hinnat:

20€ LP Kangasala kannattaja
50€ LP Kangasala superkannattaja
100€ LP Kangasala #YHES kannattaja

LIPPUJEN LUNASTUS 

❤️ Valitse lippu tyypeistä oma lippusi

❤️ Lippusumman voit maksaa LP Kangasalan pankkitilille: FI 0751040020020461

❤️ Kirjoita viestikenttään TUKIKAMPANJA sekä oma nimesi / nimet tai vaihtoehtoisesti nimetön kannatus

Kiitämme teitä kaikkia jo nyt

# YHES ❤️🖤

#mestaruusliiga #lentis

Elämme poikkeuksellisia aikoja ja monet ihmiset tarvitsevat nyt apua. LP Kangasala haluaa olla omalta osaltaan auttamassa.

Hallitus antoi maanantaina 16.3. toimintaohjeen, jonka mukaan yli 70-vuotiaat tai muut riskiryhmässä olevat velvoitetaan pysymään karanteenia vastaavissa olosuhteissa. Tässä tilanteessa monia vanhuksia huolettaa, että miten selviää mm. Kaupassa käynnistä.

LP Kangasala tarjoaa apua kaupassa käyntiin yli 70-vuotiaille ihmisille maanantaina 23.3. alkaen maaliskuun loppuun asti. LP Kangasalan palveluringissä on mukana tällä hetkellä 9 pelaajaa ja valmennusjohtoa, jotka asuvat eri puolella Kangasalaa. Jos tarvitset apua tai läheisesi tarvitsee, niin ota rohkeasti yhteyttä arkisin klo 9-19 meidän iloiseen Pirjo Lehtelään (050 326 7076 tai pirjo@malmareena.fi). Palvelu on sen käyttäjille veloitukseton.

Vastaavanlaista palvelua on tarjonnut ainakin Oulun Lippo ja Jyväskylän Happee.

Me välitämme. Me autamme.

https://lpkangasala.net/lp-kangasala-tarjoaa-apua/