Pala kerrallaan

08.04.2020

Elixiria Sport ry:n perustajajäsenet tekivät rohkeita peliliikkeitä vuoden 2019 alussa, kun pitkäaikaiset unelmat päätettiin vihdoin toteuttaa. Kevään kuluessa Tampereen Vehmaisiin rakentui talkoovoimin kanveesin pala kerrallaan huippuolosuhteet joukkuevoimistelun harrastajille ja kesäkuussa 2019 startattiin uuden seuran toiminta yli 100 voimistelijan voimin. Kasvu on ollut hienoa ja kevättalvella 2020 ylitimme 300 jäsenen rajapyykin. Kiitämme jokaista jo nyt matkalle mukaan lähtenyttä 💙

Unelmien toteuttaminen on vaatinut isoja investointeja ja palkkauksia laadukkaan sekä ammattimaisen toiminnan varmistamiseksi. Kevään 2020 poikkeustila vaikuttaa myös Elixirian toimintaan merkittävästi ennen kaikkea taloudellisesta näkökulmasta toiminnan keskeytymisen ja muokkautumisen sekä peruuntuneiden tapahtumien myötä. Tarinamme on kuitenkin vasta aluillaan, emmekä anna tämän koettelemuksen viedä yhteisömme tekemää työtä mennessään.

Kutsumme sinut mukaan tukemaan Elixirian visiota innostavana koko perheen liikuttajana! Osta pala unelmaamme 50 eurolla ja ikuistamme nimesi Elixiria Centerin seinälle. Unelmapaloista kertyvät tuotot käytetään Elixiria Sportin olosuhdetyön hyväksi.


#elinikäisiäelämyksiä #elixiriaforlife
Kuvat: @maijuemiliaphotography

P.s. Kiinnostuitko seurastamme?
Ollaan yhteyksissä!
Kajsa Lundell / toiminnanjohtaja

kajsa.lundell@elixiriasport.fi