YHTEISTYÖSSÄ

Tampereen alueen urheiluseurat


Tutustu Varalaan ja yhteistyöverkostossa mukana oleviin seuroihin. Rakensimme sivuston tukemaan urheilutoimijoiden näkyvyyttä. Jatkossa näille sivuille tulemme kokoamaan ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia.


Varalan Urheiluopisto

Suomen urheiluopistojen uranuurtaja, vuonna 1909 Tampereelle perustettu Varala, on merkittävä osa niin Suomen naisvoimistelun kuin sen liikuntakulttuurin ja urheiluelämänkin historiaa ja tätä päivää. Opisto perustettiin alun perin edistämään naisten liikuntakasvatusta. Sen perustivat aikaansa edellä olleet tarmokkaat, rohkeat naiset, jotka uskoivat lujasti siihen, että jonakin päivänä liikunnan merkitys ymmärretään ja tunnustetaan.

Tänä päivänä Varala jatkaa edelleen vahvana tiennäyttäjänä liikunta-alan koulutuskeskuksena sekä tarjoten huippuosaamista niin vapaa-ajan kurssi- ja leiritarjontaan, ryhmien kokous- ja liikuntapäiviin kuin urheilu- ja valmennustoimintaan.

Lue lisää meidän tukemisesta


Pyrintö 

Miesten Korisliigaa pelaava Pyrintö on seuran koripallojaoston edustusjoukkue.
Pyrinnön koripallojaoston arvot ovat: Yhteisöllisyys, Vastuullisuus, Elämyksellisyys, Osaaminen, Tuloksellisuus

Tampereen Pyrintön koripallotoiminnassa on mukana viikottain yli 450 junioria ja yli 70 vapaaehtoista valmentajaa. Seura on yksi maamme suurimmista ja menestyneimmistä juniorikoripalloseuroista. Naisten ja miesten edustusjoukkueet ovat olleet vuosikymmeniä ponnahduslauta seuran kasvateille aina aikuisten maajoukkueeseen ja eurokentille asti.

Lue lisää meidän tukemisesta

Manse PP

Viihdettä ja villiä pesistä Tampereen Kaupissa. Pesäpallo on juurtunut kaupunkiin ja tällä hetkellä toimintaa on naisten ja miesten Superpesiksen lisäksi pallokerhoista junioritoimintaan ja kesällä pyörivään aikuisten harrastepesikseen. Yhteensä toimijoita ja pelaajia on lajin parissa jo lähes tuhat.

Seuralle tärkeitä arvoja on yhteisöllisyys, toisen tukeminen ja positiivisuus. Nämä näkyvät kesän ehdottomissa huippu tapahtumissa Tampereen uudella pesäpallostadionilla, jossa kohtaavat maailman parhaat pesäpalloilijat.

Lue lisää meidän tukemisesta

Ilves jalkapallo

Ilves jalkapallo on osa suurta Ilves ry perhettä. Ilves on Suomen suurin jalkapalloseura. Jalkapallotoiminnan kulmakivinä ovat miesten ja naisten edustusjoukkueet, junioriedustustoiminta, sekä kaikille avoin Futis-Liiga, joka tarjoaa mm. Suomen suurimman korttelisarjatoiminnan.

Lue lisää meidän tukemisestaTappara ry

Vuonna 1955 perustettu Tappara ry on toimintansa alkuvuosista lähtien tunnettu edustuskiekkojoukkueen lisäksi junioripainotteisesta toiminnastaan. Laadukas juniorityö tarjoaa jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden osallistua toimintaan oman tavoitetasonsa mukaisesti. Tavoitteellisemman kilpajoukkuetoiminnan lisäksi Tapparassa on mahdollisuus osallistua myös matalan kynnyksen harrastetoimintaan. 

Lue lisää meidän tukemisesta

LP
Kangasala

Lp Kangasala on aktiivinen lentopalloseura, joka tarjoaa sekä korkeatasoista huippu-urheilua, mutta myös aktiivisen harrastusmahdollisuuden tytöille ja pojille. Haluamme tarjota nuorisolle monipuoliset ja korkeatasoiset lentopallon harrastusmahdollisuudet taitotason mukaisesti.

Lue lisää meidän tukemisesta 
SC Classic

Classic Family ei ole mikään perusperhe, sieltä löytyy jokaiselle oma paikka. Tamperelainen salibandyn erikoisseurassa voit harrastaa aktiivisesti tai tavoitella maailman huippua.

Huippuviihdettä tarjotaan tämän päivän twistillä Tampere Areenalla maailman parhaiden salibandynpelaajien johdolla miesten ja naisten Salibandyliigan otteluissa.

Toimintaa on tarjolla 4-vuotiaiden Tenavasäbästä aina liigan porteille asti kaikissa ikäluokissa ja eri harrastamisen tasoilla.

Lue lisää meidän tukemisesta

Tampereen Voimailuseura

Tampereen Voimailuseura eli lyhyesti TVS on tarjonnut tamperelaisille monenlaisia elämyksiä olympiatyylin nyrkkeilyn parissa yli 80 vuotta. TVS on ollut monien toimintojen uranuurtaja. Mm. maamme ensimmäiset nuorten nyrkkeilykoulut käynnistyivät TVS:n toimesta. Samoin maassamme erittäin suosituksi tullut naisten ja miesten kuntonyrkkeily on kuulunut TVS:n ohjelmaan jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Lue lisää meidän tukemisesta

Elixiria Sport ry

Elixiria Sport ry on tammikuussa 2019 perustettu tamperelainen joukkuevoimisteluun erikoistunut urheiluseura. Uusi yhdistys sai alkunsa, kun joukko innostuneita ja motivoituneita voimisteluvalmentajia halusi lähteä toteuttamaan omaa visiotaan ja unelmaansa nykyaikaisesta voimisteluseurasta. Tampereen Vehmaisissa sijaitseva pääharjoituskeskuksemme Elixiria Center on optimaalinen joukkuevoimistelun lajiharjoitteluun tilaan kustomoidun kanveesin myötä. Tällä hetkellä seurassamme valmennetaan 17 kilpailevaa joukkuetta eri taitotasoilla ilon kautta elämyksiä toteuttaen. Tervetuloa mukaan seuramme alkutaipaleelle mahdollistamaan elinikäisiä elämyksiä!

Lue lisää meidän tukemisesta


Tampereen Sisu

Tänä vuonna 60 vuotta täyttävä Tampereen Sisu on perinteinen monilajiseura, jonka toiminnasta nykyisin yli 90 % muodostuu voimistelusta. Sisussa voi voimistella niin harrastemielessä kuin huippu-urheiluun tähtäävällä kilpavoimistelijan polulla. Kilpapuolella seurassamme voimistellaan peräti viidessä upeassa ja näyttävässä lajissa: miesten telinevoimistelu, naisten telinevoimistelu, joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu sekä kilpa-aerobic. Tampereen Sisu on Tampereen suurin voimisteluseura ja Suomen tasolla viidenneksi suurin. Seurallamme on Voimisteluliiton Tähtiseuratunnus lasten ja nuorten liikunnasta sekä huippu-urheilusta peräti kahdesta lajista, miesten telinevoimistelusta sekä joukkuevoimistelusta. Vuonna 2019 voimistelijoitamme kilpaili kolmessa lajissa aikuisten MM-tasolla, terävimpänä huippuna Minetit saavutti joukkuevoimistelussa MM-hopeaa. Uskomme vahvasti yhteiseen mottoomme #sisuonsunsupervoima

Lue lisää meidän tukemisesta

Nokian Pyry

Nokian Pyry on vuonna 1905 perustettu urheiluseura, jonka jääkiekon edustusjoukkue Pyry Hockey pelaa Suomi-sarjassa. Pyry Hockey tarjoaa motivoituneille ja urallaan eteenpäin haluaville pelaajille paikan harjoitella laadukkaasti ja pelata kovatasoisia pelejä.

Lue lisää meidän tukemisesta
Tampereen työväenyhdistyksen voimistelu- ja urheiluseura Kilpa-Veljet r.y. perustettu monilajiurheiluseura

90-vuotias Koovee on alkujaan nimellä Tampereen Työväenyhdistyksen Urheilu- ja Voimailuseura Kilpa-Veljet r.y. perustettu monilajiurheiluseura. Seura tarjoaa liikunnan iloa ja elämyksiä niin harrastelijoille, aktiiveille kuin huippu-urheilijoillekin. Monen lajin mestarilla on useita eri lajijaostoja, suurimpina jääkiekko, salibandy, taitoluistelu, suunnistus ja paini. Eri lajijaostot liikuttavat tuhansia aktiivijäseniämme viikoittain. Koovee ry:n harrasteliikunnan parissa toimii lähes tuhat innokasta harrastajaa. 

Lue lisää meidän tukemisesta

MITÄ NYT?

Tue ajankohtaisia kampanjoita

 


LIITY MUKAAN

Haluatko saada seurasi näkyviin sivustollemme


Toiminnan organisaattorina toimii